Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt LL Music Center gebruik van cookies. - Meer Informatie - Ik ga akkoord

Garantie en Retouren

Wij zijn officieel verkooppunt van veel gerenommeerde merken en producten. Ondanks de hoge kwaliteit van de producten die wij in ons assortiment hebben, kan het voorkomen dat je een product ontvangt dat niet perfect is.

In dat geval voorzien wij je graag zo snel mogelijk van een passende oplossing.

ALTIJD MINIMAAL 2 JAAR GARANTIE

Welke uitzonderingen gelden?

Verbruiksmaterialen zoals snaren, drumstokken, plectrums, tape, lampen, batterijen/accu’s, faders, enz...zijn uitgesloten.

Slijtage van instrumenten is alleen gedekt als deze ondanks goed onderhoud van de instrumenten respectievelijk op grond van aanwijsbaar gebrekkige verwerking opgetreden is.

We zijn zeer coulant, maar voor niet goed uitgevoerd onderhoud kunnen wij noch de fabrikant iets doen.

Beschadigingen veroorzaakt door onoordeelkundig gebruik vallen logischer wijze niet onder de garantie.

LET OP: op onze 2de hands goederen is er slechts een garantie periode van 3 maanden.

30 DAGEN ZICHTTERMIJN

LL Music Center hanteert voor alle online bestellingen een zichttermijn van 30 dagen. Deze periode gaat in wanneer jij het product in bezit hebt. Na het verstrijken van de 30 dagen is de koopovereenkomst een feit.

Tijdens deze termijn dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Probeer het product slechts uit in de mate die nodig is om te kunnen beoordelen of je het wenst te behouden.

Indien je het product wenst te retourneren, zal de retourzending en de staat van het product moeten voldoen aan de door ons gestelde voorwaarden. Dit wil zeggen, onbeschadigd, in onbeschadigde originele verpakking, zonder zichtbare speelsporen, en voor programmeerbare apparaten in hun oorspronkelijke geprogrammeerde staat.

Alle kosten om geretourneerde goederen terug in deze staat te herstellen of indien onmogelijk de dien ten gevolgde waardevermindering hiervan vallen altijd ten laste van de klant.

RETOURPROCEDURE

Je kan om diverse redenen besluiten (een deel van) je bestelling retour te zenden. Alvorens je bestelling retour te zenden dien je bij ons via mail een RMA autorisatienummer aan te vragen. Noteer dit nummer duidelijk op de verpakking, zodat jouw pakket correct geïdentificeerd kan worden bij binnenkomst in onze winkel.

Retourzendingen zonder RMA autorisatienummer kunnen helaas niet in behandeling worden genomen. Als jouw retouraanvraag is goedgekeurd, ontvang je per e-mail een RMA autorisatienummer.

Retourzending en kosten

In alle gevallen dien je de retourzending voldoende gefrankeerd naar ons op te sturen. Ongefrankeerde pakketten of onder rembours opgestuurde pakketten worden niet door ons geaccepteerd. Je kan er ook voor kiezen om het product terug te brengen of te ruilen bij ons in de winkel. Dit is snel, makkelijk en kosteloos.

Luc Janssen

LL Music Center