Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt LL Music Center gebruik van cookies. - Meer Informatie - Ik ga akkoord
VOX SDC-22 SUNBURST + GIGBAG

VOX SDC-22 SUNBURST + GIGBAG

TAKAMINE EF341SC + CASE

TAKAMINE EF341SC + CASE

VOX VT40X VALVETRONIX

40w Gitaar Versterker Combo
Normale prijs 399,00 € Speciale prijs 198,00 €
Op voorraad
SKU
1365
VOX VT40X VALVETRONIX
Meer informatie
In Depth

Vox VT40X Valvetronix, 40w gitaar versterker

Sinds de introductie in 2001 is de Valvetronix-serie gestaag geëvolueerd. Speerpunt blijft natuurlijk de analoge buizentechnologie in het preamp-circuit, maar op het gebied van modeling is er het nodige veranderd en verbeterd. De nieuwe VTX-serie versterkers maakt gebruik van VET (Virtual Element Technology) die elektronische circuits op componentniveau modelleert, wat buitengewoon overtuigende amp-simulaties oplevert. De kast is nu voorzien van een basreflex-systeem voor diep doorlopend laag en met de software Tone Room kun je op je Mac, pc, iPhone of iPad zelf sounds diepgaand programmeren en vervolgens beheren.

De Nieuwe VOX 40 Watt, VT40X is voorzien van een 10 inch speaker, een buis in de voorversterker en heeft bovendien ultra moderne modeling technologie aan boord. De versterker is niet alleen ontworpen om te klinken als, maar ook om te reageren als verschillende iconische buizenversterkers.

Met 11 ingebouwde versterker modellen en maar liefst negen verschillende effecten. Het is dan ook een ideale amp voor zowel de beginnende gitarist als de professional die thuis wil oefenen op lager volume. Zoals het een moderne modeling versterker betaamt is ook deze VT40X te programmeren middels je PC/Laptop/Mac.

Model VT40X