Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt LL Music Center gebruik van cookies. - Meer Informatie - Ik ga akkoord
LAG T100 ASCE-BLK, BLACK

LAG T100 ASCE-BLK, BLACK

VOX AC15VR VALVE REACTOR

VOX AC15VR VALVE REACTOR

VOX AC30VR VALVE REACTOR

30 W Gitaar Versterker Combo
Normale prijs 680,00 € Speciale prijs 395,00 €
Op voorraad
SKU
2507
VOX AC30VR VALVE REACTOR
Meer informatie
In Depth

VOX AC30VR Valve Reactor 30W 2x12 inch gitaarversterker combo

De VOX AC30VR is een 2 kanaals 30 Watt gitaar versterker combo, met 2 x 12" speaker en hij heeft ook nog een Reverb effect. De AC30VR leent zijn buis-aangedreven transistor eindversterker circuit van de populaire Valvetronix serie. Hierdoor krijgt je het warme, kraakheldere en dynamische VOX buizengeluid met de voordelen van transistors. De VOX AC30VR is de grotere broer van de AC15VR Valve Reactor gitaarcombo.

De AC30VR biedt je twee schakelbare kanalen: Normal en Overdrive. Beide kanalen beschikken over een Bass, Treble en volumeregeling. Met een drukknop schakelt je naar OD2 voor extra distortion. De Master sectie bestaat uit een volume, Reverb en unieke Tone Cut regeling. Met de Tone Cut kunt je midden tonen afstellen.

Op de achterkant vindt je een aansluiting voor een externe 8 Ohm speaker kabinet. Wanneer je deze gebruikt worden de interne speakers uitgeschakeld. Tevens is er een ingang voor een optionele VOX VFS2A voetschakelaar. Hiermee kan je tussen de twee kanalen schakelen en ook de Reverb aan of uit zetten.

Model AC30VR VALVE REACTOR