Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt LL Music Center gebruik van cookies. - Meer Informatie - Ik ga akkoord
VOX AC30VR VALVE REACTOR

VOX AC30VR VALVE REACTOR

VOX MV50 ROCK SET

VOX MV50 ROCK SET

VOX AC15VR VALVE REACTOR

15 W Gitaar Versterker Combo
Normale prijs 499,00 € Speciale prijs 275,00 €
Op voorraad
SKU
2508
VOX AC15VR VALVE REACTOR
Meer informatie
In Depth

VOX AC15VR Valve Reactor 15W 1x12 inch gitaarversterker combo

De VOX AC15VR is een 2 kanaals 115 Watt gitaar versterker combo, met 1 x 12" speaker en hij heeft ook nog een Reverb effect. De AC30VR leent zijn buis-aangedreven transistor eindversterker circuit van de populaire Valvetronix serie. Hierdoor krijgt je het warme, kraakheldere en dynamische VOX buizengeluid met de voordelen van transistors. De VOX AC15VR is het kleinere broertje van de AC30VR Valve Reactor gitaarcombo.

Naast een master volume en master Reverb, beschikken beide kanalen over gedeelde Treble en Bass regelaars. Het Overdrive kanaal heeft een aparte Gain knop. Hiermee geeft je net wat extra warmte en een randje aan je geluid. Met één druk op de knop gaat je van OD1 naar OD2 voor een high-gain scheurgeluid. De twaalf inch custom Celestion speaker levert een vet en vol geluid. Met zijn 15 Watt is de AC15VR ideaal voor thuis, in de studio of oefenruimte.

Op de achterkant vindt je een aansluiting voor een externe 8 Ohm speaker kabinet. Wanneer je deze gebruikt worden de interne speakers uitgeschakeld. Tevens is er een ingang voor een optionele VOX VFS2A voetschakelaar. Hiermee kan je tussen de twee kanalen schakelen en ook de Reverb aan of uit zetten.

Model AC15VR VALVE REACTOR