Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt LL Music Center gebruik van cookies. - Meer Informatie - Ik ga akkoord
VOX AC10C1

VOX AC10C1

VOX VT20X VALVETRONIX

VOX VT20X VALVETRONIX

KORG PB-05 PITCHBLACK PRO

19" Rack Tuner
Speciale prijs 99,00 € Normale prijs 149,00 €
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
1134
KORG PB-05 PITCHBLACK PRO
Meer informatie
In Depth

Korg heeft sinds de introductie van 's werelds eerste rackmount stemapparaat, de DT-1pro in 1987, vele andere modellen geproduceerd, die ieder hun eigen periode hebben gemarkeerd. Met de Pitchblack Pro 19 inch rack tuner levert Korg wederom een stemapparaat dat niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Met een display die een driedimensionale expressie van licht geeft en daarmee een ongekend visueel element.

Deze 19 inch rack tuner voor gitaar en bas is lichtgewicht, makkelijk te verplaatsen en niet gelimiteerd tot rackinstallatie alleen. De Pitchblack Pro PB-05 heeft drie display modi, namelijk: Regular, Strobe en Half Strobe. Zo kunt u kiezen welke modus uw favoriet is om af te lezen. De zogeheten Cable Checker waarschuwt u wanneer er sprake is van een kabelbreuk, en de gebufferde uitgang minimaliseert veranderingen in de kwaliteit van audio.

Wanneer u in alle stilte uw gitaar of bas wenst te stemmen drukt u de Mute-knop in. Dit is natuurlijk ideaal voor zowel in de studio als tijdens een live-situatie. Deze nieuwe generatie rack tuner van Korg is een apparaat dat ervaren dient te worden door zowel de gitarist als bassist met professionele aspiraties!

Model PB-05