Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt LL Music Center gebruik van cookies. - Meer Informatie - Ik ga akkoord
STAGG BG 400 CH

STAGG BG 400 CH

HOFNER BEATLES BASS IGNITION VSB

Elektrische Hollow Body Bass Gitaar
Speciale prijs 275,00 € Normale prijs 430,00 €
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
1790
HOFNER BEATLES BASS IGNITION VSB
Meer informatie
In Depth

Hofner Beatles Bass Ignition Vintage Sunburst

De Violin Bass van Hofner is een van de meest opvallende basgitaren ter wereld. Deze hollow body-model werd beroemd door Paul McCartney en wordt daarom ook dikwijls "Beatles Bass" genoemd. Dit is een heel betaalbare variant: de Höfner Ignition Violin Bass (Sunburst). Ze heeft diezelfde viool-achtige vorm en kleuren, en is geheel hol vanbinnen, voor die typische contrabas-achtige klanken. Kenmerkend zijn ook de comfortabele kortere snaarlengte, de white pearl slagplaat en het Höfner-staartstuk.

Deze lichtgewicht basgitaar heeft, behalve een onvergetelijk uiterlijk, ook een eigen geluid. De humbucker pickups, holle body en diverse klankregelingen zorgen samen voor een verrassend veelzijdige, rijke klank. Gebruik de volume-knoppen om het niveau van elke pickup te regelen en schakel ze onfhankelijk van elkaar aan en uit met de Bass- en Treble-switchen. Verder zie je natuurlijk de bekende Höfner-kwaliteit terug in de voorbeeldige afwerking van deze aangenaam geprijsde bas.

Het Duitse Höfner - onder meer bekend van de beroemde Violin Bass - is de grootste producent van snaarinstrumenten in West-Europa en maakt al muziekinstrumenten sinds 1887.

Model BEATLES BASS IGNITION VSB