Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt LL Music Center gebruik van cookies. - Meer Informatie - Ik ga akkoord
BOSS BR-80 MICRO BR

BOSS BR-80 MICRO BR

ZOOM MSM-1 MIC STAND MOUNT FOR Q4/Q8

ZOOM MSM-1 MIC STAND MOUNT FOR Q4/Q8

APOGEE MIC 96K MICROFOON VOOR IPAD, IPHONE, MAC

USB Mic voor IOS producten
Speciale prijs 259,00 € Normale prijs 298,00 €
Op voorraad
SKU
1045
APOGEE MIC 96K MICROFOON VOOR IPAD, IPHONE, MAC
Meer informatie
In Depth

We kunnen tegenwoordig overal muziek maken en opnemen. De technologie gaat rap vooruit en de mobiele gadgets van vandaag zijn de computers van gisteren. Speciaal voor iedereen die 'mobiel' een hoge kwaliteit microfoonopname wil maken is er de Apogee MiC 96k microfoon voor iPad, iPhone en Mac. Dit is de opvolger van de Apogee MiC; goeddeels vergelijkbaar maar dan met een 96 kHz opnamekwaliteit. Ook nieuw bij de 96k is de meegeleverde microfoonadapter waarmee u de 96k aan een statief bevestigt. Daarnaast zitten een Lightning iOS-kabel en USB-kabel standaard in het pakket.

Eenmaal aangesloten op uw iPod touch, iPad, iPhone of Mac kan de opname van start. De (digitale) microfoon is gebaseerd op roemruchte microfoons uit de studiogeschiedenis. De klank is bijzonder mooi en uitstekend geschikt voor de opname van zang, gesproken woord, gitaar, piano, drums.. en vele andere instrumenten. In feite is de microfoon meer dan alleen maar een microfoon; er zit ook nog een pre-amp in en een D/A-converter. Voor een device dat in uw broekzak past is dat geen verkeerde zaak; waar u ook bent, u heeft met deze microfoon een zeer goed product in handen.

De microfoon is van het type condensator, heeft een stevige metalen behuizing en is dan ook opgewassen tegen een stootje. De richtingskarakteristiek is cardioide, een veel gebruikt patroon bij microfoons. Voor de voeding heeft u geen batterijen nodig, een iPad, iPhone of Mac is als stroomvoorziening meer dan genoeg voor deze 96k. Met de draaiknop stelt u de gain in. Een LED-lampje op de behuizing toont u input-level en device-status.

Model MIC 96K