Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt LL Music Center gebruik van cookies. - Meer Informatie - Ik ga akkoord
STAGG TUM-50

STAGG TUM-50

BOSS TU-3S

BOSS TU-3S

KORG PITCHCROW-G BLACK, AW4G/BK

KORG PITCHCROW-G BLACK, AW4G/BK
Speciale prijs 19,00 € Normale prijs 22,00 €
Op voorraad
SKU
1728
Clip On Tuner
Meer informatie
In Depth

Korg PitchCrow-G chromatisch clip-on stemapparaat zwart

De clip-on stemapparaten van Korg bevestig je eenvoudig op de kop van je instrument. De PitchCrow-G is zowel geschikt voor gitaar als voor bas. Deze tuner is ongeveer 20% kleiner en lichter dan andere Korg stemapparaten, maar heeft wel dezelfde functionaliteit. Dankzij een heldere LCD-display kan je ook op een donker podium je instrument zonder problemen stemmen. Met een precisie van 0.1 cent is de PitchCrow tevens zeer accuraat. Daarnaast komt het kleine formaat ook de levensduur van de batterij ten goede, want deze gaat nu tot wel 24 uur mee. Veertig jaar na het eerste Korg stemapparaat weet dit bedrijf nog steeds te innoveren. Korg zet een nieuwe kwaliteitsstandaard voor clip-on tuners met de PitchCrow-G.

De PitchCrow-G biedt maximale functionaliteit in een minimaal formaat. Het doel om een smalle, strakke en accurate clip-on tuner te ontwikkelen is zonder twijfel gelukt. Dat er goed over dit stemapparaat is nagedacht blijkt onder andere uit de display. Het formaat van de meter is namelijk hetzelfde gebleven, maar door ongebruikte ruimte tot een minimum te beperken is de display zelf een stuk kleiner geworden. Daarnaast is ook de dikte afgenomen, waardoor dit wonderbaarlijke apparaatje veel lichter is dan andere modellen. Het clip-on systeem is eenvoudiger en sterker dan voorheen, maar biedt nog steeds dezelfde flexibiliteit. Smal en goed zichtbaar, licht en sterk. De PitchCrow-G levert een geavanceerde stemervaring voor alle gitaristen en bassisten.

Naast de standaard chromatische modus heeft de PitchCrow-G ook een speciale gitaar- en basmodus. In elke modus kunt u zien welke snaar u aanslaat en welke noot daarbij hoort. Op die manier kunnen ook beginners met gemak hun instrument stemmen. Gebruikt je een capo of juist een lagere stemming? Geen probleem, want ook daar heeft deze Korg een speciale setting voor. In de gitaarmodus zit zelfs een waarschuwingssysteem ingebouwd voor de hoge E-snaar. Bij te hoge spanning krijgt je een waarschuwing te zien op de display, waardoor het breken van deze dunne snaar voorkomen wordt. Dit is een handige functie voor beginners die minder ervaren zijn met het stemmen van hun instrument. Kortom, de Korg PitchCrow-G is een klein, maar zeer compleet stemapparaat.

Specs:
chromatisch clip-on stemapparaat
gitaar- en basmodus
compact, lichtgewicht en discreet
heldere LCD-display voor gebruik in donkere ruimtes
waarschuwing bij te hoge snaarspanning hoge E-snaar
precisie: 0.1 cent
stroomvoorziening: CR2032 lithium (3V)
batterijduur: ±24 uur
inclusief clip voor makkelijke bevestiging
afmetingen: 63 x 56 x 25 mm
gewicht: 21 gram

Model PITCHCROW-G BLACK, AW4G/BK